قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

اولین اعدام فدرال پس از ۱۷ سال

نخستین اعدام فدرال از سال ۲۰۰۳ در دولت دونالد ترامپ اتفاق افتاد و دانیل لوییس لی به خاطر جنایتی که در ۱۹۹۷ مرتکب شده بود صبح سه‌شنبه در تره‌هوت ایندیانا با تزریق سم در اتاق مرگ کشته شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، مرگ لوییس لی بر اساس گزارش پزشک فدرال ساعت ۸:۰۷ دقیقه صبح اعلام شد. قرار است در سه چهار روز آینده دو محکوم دیگر با تزریق سم مرگبار پنتوباربیتال اعدام شوند و چهارمین اعدام فدرال هم برای ماه اوت برنامه‌ریزی شده است. لی گفته بود تزریق سم دردی تحمل‌ناپذیر و رنجی مرگبار در جریان اعدام به محکومان وارد می‌کند و خواستار توقف اجرای حکم شده بود.

 

سه اعدامی دیگر فدرال عبارتند از وسلی ایرا پرکی به جرم تجاوز و قتل و سوزاندن و مثله کردن یک دختر ۱۶ ساله، داستین لی هانکن به جرم کشتن پنج نفر از جمله دو کودک با شلیک گلوله و کیت دویت نلسن به جرم ربودن، تجاوز کردن و کشتن یک دختر ۱۰ ساله.

 

موضوع اعدام‌های فدرال به چالشی بزرگ در دولت ترامپ تبدیل شده و مردم در شبکه‌های اجتماعی و فضای عمومی بارها به آن اعتراض کرده‌اند. جو بایدن، رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری وعده داده است قانون اعدام فدرال را لغو کند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار